ARTE

Canalul de televiziune european cultural ARTE este din nou un invitat special al 23.FFE. Astfel, publicul are acces și la un altfel de conținut decât cel strict cinematografic, publicul are acces la documentare realizate cu complexitate și rigoare investigativă, ce abordează teme diverse, politice, artistice și sociale. 

Filme din această secțiune: Agatha Christie – regina crimei (r: André Schäfer, Anna Steuber), Coreea de Nord: oamenii lui Kim (r: Marjolaine Grappe).

Agatha Christie – regina crimei (Germania)
Coreea de Nord: oamenii lui Kim (Franța)

Canalul european de cultură ARTE pune la dispoziția publicului programe culturale care încurajează buna înțelegere în rândul europenilor și care aduc oamenii împreună. Chiar începând de la inaugurarea sa, în 1991, ARTE a reprezentat diversitatea culturală și multilingvismul. ARTE descoperă noi talente, încurajează creativitatea artistică, se preocupă de conservarea și promovarea patrimoniului cultural al Europei. ARTE susține regizorii talentați, producătorii, prezintă noi creații ambițioase și teatrul excentric. Oferta cuprinde și documentare îndrăznețe, nu de divertisment, ci genul de filme care abordează știri actuale și de interes pentru europeni. Și, bineînțeles, să nu uităm de muzică, spectacole live și reviste de avangardă.

Organizatori:
Parteneri:
Parteneri locali:
Parteneri media: