Codurile biletelor câștigătoare au fost alese!

Lume, lume! Au fost extrase codurile câștigătoare la concursul MUBI! Trei dintre spectatorii #21FFE plătitori de bilete la Cinema Muzeul Țăranului și Cinema Elvire Popesco se vor bucura de abonamente pe un an la MUBI.com, platforma internațională unde pot fi vizionate filme cult, clasice, independente și câștigătoare ale unor premii internaționale. Așadar, dacă ai păstrat biletele de la filmele FFE, te invităm să verifici codul, iar dacă ești unul dintre cei 3 câștigători, contactează-ne printr-un comentariu la această postare, printr-un mesaj, sau un e-mail la contact [at] ffe.ro.

***

Festivalul își premiază spectatorii!

Trei dintre spectatorii plătitori de bilete la spectacolele de la Cinema Muzeul Țăranului și Cinema Elvire Popesco vor fi răsplătiți după Festival cu câte un abonament pe un an la MUBI.com, o platformă internațională de filme (Video on Demand - VoD) ce oferă „filme independente, filme cult și clasice”.

Deși vizionarea unui film în sala de cinema este o experiență ce nu poate fi, nici pe departe, egalată de VoD, MUBI este o adevărată „cinematecă de acasă” pentru iubitorii de filme de calitate.

Pentru a fi premiați, este suficient să păstrați codul de bare al biletelor cu care veți intra la proiecțiile de la Cinema Muzeul Țăranului și Cinema Elvire Popesco, și să urmăriți, pe 31 mai (după încheierea FFE), website-ul www.ffe.ro, unde vor fi anunțate biletele câștigătoare în urma tragerii la sorți.

https://mubi.com/

 
Organizatori:
Parteneri:
Parteneri locali:
Cu sprijinul:
Parteneri media: